Voor iedereen die meer vanuit presence wil leiden in plaats vanuit ploeteren.
Heb jij weleens het gevoel dat je heel hard aan het ploeteren bent? Veel leiders, politici en andere professionals die wij de afgelopen 15 jaar hebben gecoacht hadden dit gevoel. Lange dagen, resultaten proberen te behalen op basis van een sterke dosis wilskracht en te hoge verwachtingen van zichzelf en het team.

Wij geloven niet in geploeter, maar in moeiteloos leiderschap.

Wat leer je tijdens het webinar op 22 februari?
  •  We leren je de drie principes van ploeteren naar presence.
  •  ​Je leert inzien wat jouw triggers zijn als je gaat ploeteren.
  •  ​We leren je hoe je moeiteloos resultaten kunt boeken.
  • ​​Je ontdekt hoe je meer kunt leven vanuit je authentieke waarden.
  • ​Je hebt de gelegenheid om je vragen te stellen over deze onderwerpen in de Q&A.
Vul vrijblijvend je gegevens in en doe mee met het gratis webinar!
Wil je weten wat moeiteloos en authentiek leiderschap voor ons betekent en hoe jij dit ook kan bereiken? Katinka en Joni vertellen je graag meer!

Meld je vrijblijvend en gratis aan voor het webinar op 22 februari van 16.00 tot 17.30. 
Naam:*
E-mailadres:*
Opmerkingen:
*Datum: 22 februari van 16.00 tot 17.30.

Ingebritt | illustrator

Wat een fijn, mooi vormgegeven (visueel en inhoudelijk), licht en diepgaand webinar gaven jullie! De sfeer was fijn. Het voelde na het webinar alsof ik een warm dekentje gewikkeld was :-) En het klinkt als een top opleiding die jullie hebben neergezet die elke cent waard is. Dank. 

Wie zijn wij?
De afgelopen 15 jaar hebben Joni en Katinka duizenden mensen getraind en gecoacht om top prestaties neer te zetten. Dat kan vanuit druk en haast en ego, maar ook vanuit een relaxte en moeiteloze houding die goed is voor jezelf én voor je omgeving.

Wij geloven in leiderschap in flow. Ben jij klaar voor de volgende stap? Meld je dan vrijblijvend en gratis aan voor het webinar op 22 februari van 16.00 tot 17.30.
Wij geloven in leiderschap in flow
Ervaringen
Ervaringen

Ralph van Dam
Ondernemer

Ik heb Joni mogen meemaken tijdens een meerdaagse-training als ook individuele coaching rondom public speaking. Wat een vakvrouw. Naast inhoudelijke kennis, ervaring en tools rondom dit onderwerp brengt ze ook een sterk ‘inlevingsvermogen’ met zich mee wat het resultaat voor jou als klant op een hoger plan tilt. Een aanrader!

Mirjam Van Der Horst
CHRO Interfood Group

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier met Katinka samengewerkt. Katinka doet dit met veel energie en overtuiging en weet mensen echt in beweging te krijgen. Ze vindt goed aansluiting bij verschillende doelgroepen, geeft vanuit de theorie, haar kwaliteiten als coach/trainer, maar vooral ook afgestemd op de ontwikkelbehoeftes van mensen een effectieve training, die verankert
wordt in follow up acties.
Leiderschapsprogramma
Tijdens het Webinar maak je kennis met Joni en Katinka. Zij geven ook het persoonlijk leiderschapsprogramma Leiderschap in Flow.

Vergroot je bewustzijn en ontdek hoe je vanuit authenticiteit leiding kunt geven aan dat waar jij voor staat.
Lead by Presence
Bekslaan 22
2114 AR Vogelenzang

© 2024 Lead by Presence